De beste gaming setup voor jou!

Als je een fanatieke gamer bent, dan is er niets erger dan het ontbreken van een goede gaming setup. Elke keer zoeken naar kabeltjes, je monitor moeten verplaatsen of een stoel uit de andere slaapkamer halen. Daar gaat nu een einde aan komen met deze tips voor de beste gaming setup voor jou!

De onvermijdelijke basis

Een computer of gaming laptop zijn toch wel echt de basics die je niet kunt missen. Zonder computer of laptop kun je uiteraard een console gebruiken, maar je snapt de hint. Zorg voor een systeem met voldoende specifics voor een vlekkeloze game-ervaring, zodat je ook echt snel kunt reageren en kunt genieten van perfecte visuals.

Het tweede essentiële onderdeel van jouw gaming setup is toch echt een goede gamestoel. Zoek een stoel die past bij jouw wensen en behoeften, maar let zeker op de volgende eigenschappen:

  • Een stabiele basis met vijf wielen;
  • In hoogte verstelbaar;
  • Comfortabel, maar ook ondersteunend;
  • Inclusief hoofd- en lendekussens.

Dit mag ook niet ontbreken in jouw gaming setup

Bedenk goed waar jij jouw gaming setup voor wilt gebruiken. Ga je in deze setting ook werken of studeren? Of is het puur voor plezier in de vrije uurtjes? Wij hebben nog een hele lijst met essentials, maar het is toch echt aan jou om te bedenken of dit ook voor jou werkt.

Een goed bureau. Ben je iemand die gaat voor een hoek-setup of heb je liever zo’n bureau met verschillende plateaus voor de monitoren? Denk hier overna, voordat je start met inrichten. Inherent aan de computer en het bureau is uiteraard de monitor. Als je een laptop gaat gebruiken voor het gamen, dan wil je vast en zeker een externe monitor aan je systeem koppelen. Gebruik je een desktop, dan heb je sowieso één monitor, maar wil je wellicht een tweede en/of derde erbij. Alles voor de meest optimale gaming setup toch?

It’s all in the details

Waar kun je jouw experience mee liften?

  • Mooie led-verlichting in strips om je set-up naar een hoger niveau te tillen;
  • Webcam + vaste microfoon op je bureau, als je gaat streamen;
  • Koptelefoon voor als er meer mensen om je heen leven. Zo niet? Dan uiteraard speakers voor een intense game-experience;
  • Een muismat, gaming muis en gaming toetsenbord.

Foto door RODNAE Productions via Pexels

Ook interessant voor jou?

Ontdek de Beste Gamestoel Aanbiedingen | Gamestoelen.nl

Ontdek de beste gamestoel aanbiedingen bij gamestoelen.nl

Als je een fanatieke gamer bent, dan is er niets erger dan het ontbreken van...

Lees meer

Wat is het verschil tussen een gamestoel en een bureaustoel?

Als je een fanatieke gamer bent, dan is er niets erger dan het ontbreken van...

Lees meer

Dit mag niet ontbreken in jouw game set-up

Als je een fanatieke gamer bent, dan is er niets erger dan het ontbreken van...

Lees meer