De beste gamestoel voor jou – Persoonlijk advies

Bij Gamestoelen.nl hebben wij een uitgebreid aanbod aan gamestoelen, bureaustoelen en racestoelen. Normaal dat je dan door de bomen het bos niet meer kunt zien! Wij helpen je graag op weg met persoonlijk advies op basis van jouw wensen. Zo weet je zeker dat jij de beste stoel in huis haalt.

Benieuwd waar wij je mee kunnen helpen? Hieronder een greep uit de onderwerpen waarover wij je kunnen adviseren!

Recreatief of professioneel?

Ben je op zoek naar een bureaustoel voor recreatief gebruik? Of toch een stoel voor op kantoor? Dan kan het zijn dat de stoel aan uiteenlopende wensen en criteria moet voldoen. Dat begint uiteraard bij de vormgeving, maar ook bijvoorbeeld qua ergonomie kunnen deze stoelen verschillen. Wij kijken met je mee en baseren ons advies op jouw persoonlijke situatie.

Formaat

Fijn als een (game)stoel mooi is, maar hij moet niet te klein zijn. Daarnaast moet de stoel goed bij je bureau passen. Wij kijken met je mee naar de juiste zithoogte en welke stoelen hiervoor het beste bij je passen.

Comfort en materiaal

Hoogwaardige gamestoelen zitten heerlijk, maar niet iedereen is bijvoorbeeld fan van elke bekleding. Als je besloten hebt te investeren in een goede bureau- of gamestoel, dan zul je hier waarschijnlijk veel tijd op doorbrengen. Logisch dus dat je zoekt naar de meest comfortabele gamestoel!

Qua bekleding heb je een aantal keuzes. Zo zijn sommigen fan van een classy (kunst)leren bekleding, terwijl anderen de voorkeur geven voor een stoffen bekleding. Deze hebben elk hun voor- en nadelen die wij graag met je bespreken. 

Als het comfort gaat, draait het uiteraard niet alleen om de bekleding, maar ook de juiste ondersteuning. Heb jij bijvoorbeeld last van je onderrug of wil je graag wat extra mogelijkheden om je stoel te verstellen? Dan vinden wij de perfecte bureaustoel voor jou!

Design

>Wil je een gamestoel die goed bij het interieur past? Dan moet je goed kijken naar het design en de kleur van de stoel. Stuur ons gerust een foto van je gaming kamer of home office en wij raden jou een aantal mooie stoelen aan die feilloos bij de rest van je interieur past.

Budget

Op basis van je budget vinden wij de beste gamestoel. Hierbij geven wij niet alleen de optie die zo dicht mogelijk bij je budget ligt, maar ook alternatieven die wellicht beter overeenkomen met je wensen. Zo bespaar je mogelijk geld én je haalt de juiste gamestoel in huis!

Let er wel op dat je voor een ergonomische bureaustoel vaak wat meer betaalt dan een standaard bureaustoel.

Gratis advies

Wanneer je met contact met ons opneemt omdat je er niet uitkomt, geven wij maar al te graag advies! Dit doen wij helemaal gratis en vrijblijvend. Na meer dan 5 jaar ervaring in de bureau- en gamestoelenverkoop, weten wij precies waar onze klanten naar zoeken.

Je kunt vandaag nog via de live chat of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00!