Waarom een gamestoel? 3 redenen waarom je niet zonder kunt!

Wat?! Is het nu al etenstijd? Voor je gevoel stapte je 5 minuten geleden je game in, maar opeens is het 3 uur later. Als je lekker aan het gamen bent, is dit eerder regel dan uitzondering. Herken je dit? Lees dan snel verder want we geven we je 3 redenen waarom een gamestoel voor jou onmisbaar is! 

#1: Meer comfort

Je slingert je gameconsole niet voor 5 minuutjes aan, want als je eenmaal in die flow zit vliegt de tijd voorbij. Maar 3 uur lang gamen op een houten stoeltje of een stijve bank houdt niemand lang vol. Merk je dat je moeilijk kunt opstaan na een gamesessie of heb je vaak last van je rug? Een gamestoel is speciaal ontworpen voor comfort en een lange zit door de vorm van een kuipstoel. 

#2: Geschikt voor meerdere houdingen

En dan denk je misschien: ‘een bureaustoel is ook ontworpen om 8 uur lang op te zitten, waarom een gamestoel en niet gewoon een bureaustoel?’. Tijdens je werk zit meestal rechtop en is de enige beweging het switchen tussen computerschermen en opstaan voor je koffierondje. Gamers veranderen regelmatig van houding. Van zit naar lig en van voren naar achteren. Een gamestoel ondersteunt al deze houdingen door verschillende kussens en leuningen, zodat je houding altijd ergonomisch correct is. En ook als je wel langere tijd in één positie gamet sluiten de kussens perfect aan bij jouw lijf. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.

#3: Match je gaming setup

Een gamestoel herken je in de meeste gevallen door de felle kleuren. Een gewone bureaustoel oogt dan best saai vergeleken met zo’n opvallende kuipstoel. Je ziet het niet wanneer je erin zit, maargoed het oog wil toch ook wat. Want door al die verschillende uitvoeringen kun je een gamestoel kiezen die perfect matcht met je gaming setup. 

Dus waarom een gamestoel? 

Gamen blijft leuk als je dit comfortabel kunt blijven doen. Want hoe leuk je spel ook is, als last krijgt van rug- of nekklachten dan verdwijnt je gameplezier. Een gamestoel biedt comfort en luxe én bovendien heb je ontzettend veel keuze in uiterlijk, zodat ie perfect past bij jouw gamestijl. Check direct ons aanbod gamestoelen.

Ook interessant voor jou?

Ontdek de Beste Gamestoel Aanbiedingen | Gamestoelen.nl

Ontdek de beste gamestoel aanbiedingen bij gamestoelen.nl

Wat?! Is het nu al etenstijd? Voor je gevoel stapte je 5 minuten geleden je...

Lees meer

Wat is het verschil tussen een gamestoel en een bureaustoel?

Wat?! Is het nu al etenstijd? Voor je gevoel stapte je 5 minuten geleden je...

Lees meer

Dit mag niet ontbreken in jouw game set-up

Wat?! Is het nu al etenstijd? Voor je gevoel stapte je 5 minuten geleden je...

Lees meer